-23%

Чармс приверзок "Love " Ninabox®

1.650 ден. 2.150 ден.
  Чармс приверзок Love Ninabox®

  Чармс приверзок "Love " Ninabox®

  1.650 ден. 2.150 ден.

  Чармс приверзок "Love " Ninabox®

  Љубовта како водечка сила во универзумот. Нема поубаво чуство кога ја искажувате љубовта, дали тоа е љубовта кон блиските, саканата, мајката или сестра чуството е бесценето . Или едноставно ги носите секаде со вас на вашата чармс алка

  Алка на која има толку многу чуства и емоции  

  Чармс приверзоците на Нина Бох се изработени од сребро 925 и кристал на Swarovski за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и сертификат за автентичноста на кристалот 

  Нарачај веднаш

  Со љуболв Нина Бох

   

  -23%
  0 ден.
  0