Сет

5.950 ден.
  -22%

  Сет "Blooming white " Ninabox®

  4.650 ден. 5.950 ден.
  -19%

  Сет "Love hearts " Ninabox®

  3.950 ден. 4.900 ден.
  -19%

  Сет "Deep blue " Ninabox®

  3.950 ден. 4.900 ден.
  -25%

  Сет "Princess Diana stile" Ninabox®

  3.950 ден. 5.300 ден.
  -12%

  Сет "Rainbow " Ninabox®

  3.950 ден. 4.500 ден.
  -11%

  Сет "Pink Hearts" Ninabox®

  3.950 ден. 4.450 ден.
  -23%

  Сет "Love hearts necklace Ninabox®

  3.950 ден. 5.100 ден.
  -35%

  Сет "Crystal white " Ninabox®

  3.950 ден. 6.100 ден.
  -22%

  Сет ""Whale taill" Ninabox®

  3.600 ден. 4.600 ден.
  -25%

  Сет "Multicolour flower" Ninabox®

  3.450 ден. 4.600 ден.
  -30%

  Сет "Leaf love" Ninabox®

  3.450 ден. 4.900 ден.
  -38%

  Сет "Heart of Titanic" Ninabox®

  3.450 ден. 5.600 ден.
  -28%

  Сет "Clover " Ninabox®

  3.450 ден. 4.800 ден.
  -26%

  Сет "Lovely hearts " Ninabox®

  3.450 ден. 4.650 ден.
  -30%

  Сет " Green crystal love " Ninabox®

  3.450 ден. 4.900 ден.
  -22%

  Сет "Tirquoise love" Ninabox®

  3.450 ден. 4.400 ден.
  -23%

  Сет "Lovely Rose" Ninabox®

  3.450 ден. 4.500 ден.
  -22%

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.450 ден. 4.450 ден.
  -23%

  Сет "Butterfly look " Ninabox®

  3.400 ден. 4.400 ден.
  -23%

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.350 ден. 4.350 ден.
  -20%

  Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

  3.160 ден. 3.950 ден.
  -25%

  Сет "Princes look" Ninabox®

  3.150 ден. 4.200 ден.
  -24%

  Ланче "Graceful neckles" Ninabox®

  3.100 ден. 4.100 ден.
  Сет

  Сет

  5.950 ден.
  Сет Blooming white Ninabox®

  Сет "Blooming white " Ninabox®

  4.650 ден. 5.950 ден.
  -22%
  Сет Love hearts Ninabox®

  Сет "Love hearts " Ninabox®

  3.950 ден. 4.900 ден.
  -19%
  Сет Deep blue Ninabox®

  Сет "Deep blue " Ninabox®

  3.950 ден. 4.900 ден.
  -19%
  Сет Princess Diana stile Ninabox®

  Сет "Princess Diana stile" Ninabox®

  3.950 ден. 5.300 ден.

  Сет Princes Diana stile изработен е од сребро 925 и кристал на Swarovski

  за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и сертификат за автентичноста на кристалот 

  Сетот содржи огрлица и обетки 

  -25%
  Сет Rainbow Ninabox®

  Сет "Rainbow " Ninabox®

  3.950 ден. 4.500 ден.
  Сет "Rainbow" Патентиран дизајн на Нина Бох
  Инспирани од колоритноста на Виножитото го создадовме ова прекрасно парче накит само за вас
  Сетот е изработен родиум и позлата 18к злато и кристал на Swarovski
  За секое парче накит добивате гаранција за квалитет исертификат за автентичноста на кристалот
  Посетете не инуверете се во убавината на накитот
  Со љубов Нина Бох
   
   
  -Necklace Total Chain Length: 40cm +5cm Metal:18k Rose Gold Plated Alloy Type of stone- Austrian Swarovski crystal -Earrings Metal: 18k Rose Gold Plated Alloy Number Of Stone:31 (Individual) Type of stone- Austrian Swarovski crystal
  -12%
  Сет Pink Hearts Ninabox®

  Сет "Pink Hearts" Ninabox®

  3.950 ден. 4.450 ден.
  -11%
  Сет Love hearts necklace Ninabox®

  Сет "Love hearts necklace Ninabox®

  3.950 ден. 5.100 ден.
  -23%
  Сет Crystal white Ninabox®

  Сет "Crystal white " Ninabox®

  3.950 ден. 6.100 ден.
  -35%
  Сет Whale taill Ninabox®

  Сет ""Whale taill" Ninabox®

  3.600 ден. 4.600 ден.
  -22%
  Сет Multicolour flower Ninabox®

  Сет "Multicolour flower" Ninabox®

  3.450 ден. 4.600 ден.
  -25%
  Сет Leaf love Ninabox®

  Сет "Leaf love" Ninabox®

  3.450 ден. 4.900 ден.
  -30%
  Сет Heart of Titanic Ninabox®

  Сет "Heart of Titanic" Ninabox®

  3.450 ден. 5.600 ден.

  Сет "Heart of Titanic" Ninabox® 

  Срцето на Титаник,

  Колекција инспирирана од љубовта и длабочините на Атлантскиот океан             

  Парче накит кое никого не остава рамнодушен,совршен подарок за вашите најмили

  -38%
  Сет Clover Ninabox®

  Сет "Clover " Ninabox®

  3.450 ден. 4.800 ден.
  -28%
  Сет Lovely hearts Ninabox®

  Сет "Lovely hearts " Ninabox®

  3.450 ден. 4.650 ден.
  -26%
  Сет Green crystal love Ninabox®

  Сет " Green crystal love " Ninabox®

  3.450 ден. 4.900 ден.
  -30%
  Сет Tirquoise love Ninabox®

  Сет "Tirquoise love" Ninabox®

  3.450 ден. 4.400 ден.
  -22%
  Сет Lovely Rose Ninabox®

  Сет "Lovely Rose" Ninabox®

  3.450 ден. 4.500 ден.
  -23%
  Сет Rainbow collection Ninabox®

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.450 ден. 4.450 ден.
  -22%
  Сет Butterfly look Ninabox®

  Сет "Butterfly look " Ninabox®

  3.400 ден. 4.400 ден.
  -23%
  Сет Rainbow collection Ninabox®

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.350 ден. 4.350 ден.
  -23%
  Чармс алка Lock your love Ninabox®

  Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

  3.160 ден. 3.950 ден.
  -20%
  Сет Princes look Ninabox®

  Сет "Princes look" Ninabox®

  3.150 ден. 4.200 ден.
  -25%
  Ланче Graceful neckles Ninabox®

  Ланче "Graceful neckles" Ninabox®

  3.100 ден. 4.100 ден.
  -24%
  0 ден.
  0