--47%

Ланче "Angel" Ninabox®

3.600 ден. 2.450 ден.
--41%

Ланче "Chain harts" Ninabox®

3.450 ден. 2.450 ден.
-22%

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-25%

Ланче "Heart" Ninabox®

2.100 ден. 2.800 ден.
-21%

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-19%

Ланче "Flower" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%

Ланче "Multicolour" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-31%
-31%
-31%

Ланче "Summer collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.
-36%

Ланче "Angels wings " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%

Ланче "Herarts " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%

Ланче "Tree of life" Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%

Ланче "Crown " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-23%

Ланче "The Tree of Life " Ninabox®

2.050 ден. 2.650 ден.
-23%

Ланче "Tree of life " Ninabox®

2.050 ден. 2.650 ден.
Ланче Angel Ninabox®

Ланче "Angel" Ninabox®

3.600 ден. 2.450 ден.
--47%
Ланче Chain harts Ninabox®

Ланче "Chain harts" Ninabox®

3.450 ден. 2.450 ден.
--41%
Ланче Cute heart Ninabox®

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-22%
Ланче Heart Ninabox®

Ланче "Heart" Ninabox®

2.100 ден. 2.800 ден.
-25%
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-21%
Ланче Flower Ninabox®

Ланче "Flower" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%
Ланче Multicolour Ninabox®

Ланче "Multicolour" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%
Ланче Summer Stars collection Ninabox®

Ланче "Summer Stars collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.

Одберете го си.мболот кој овој пат е инспириран од длабочините на океанот како моден детал и инспирација за иднината исполнета со бескрајни радости.

Затоа наш совоет . Ова лето во вашиот избор на накит обавезно додаете модерни летни приверзочиња. Тие ќе ја кренат и наједноставната модна комбинација.

 

Овие совршени летни парчиња истовремено се во тренд, безвременски, едноставни, но и впечатливи

-31%
Ланче Summer Star collection Ninabox®

Ланче "Summer Star collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.

На попуст, за вас наши драги клиенти 

Одберете го си.мболот кој овој пат е инспириран од длабочините на океанот како моден детал и инспирација за иднината исполнета со бескрајни радости.

Затоа наш совоет . Ова лето во вашиот избор на накит обавезно додаете модерни летни приверзочиња. Тие ќе ја кренат и наједноставната модна комбинација.

Овие совршени летни парчиња истовремено се во тренд, безвременски, едноставни, но и впечатливи

-31%
Ланче Summer collection Ninabox®

Ланче "Summer collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.
-31%
Ланче Angels wings Ninabox®

Ланче "Angels wings " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%
Ланче Herarts Ninabox®

Ланче "Herarts " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%
Ланче Tree of life Ninabox®

Ланче "Tree of life" Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%
Ланче Crown Ninabox®

Ланче "Crown " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%
Ланче Cute heart Ninabox®

Ланче "Cute heart" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче Paw Ninabox®

Ланче "Paw" Ninabox®

2.650 ден.
Ланче Connected hearts Ninabox®

Ланче "Connected hearts " Ninabox®

2.800 ден.
Ланче Little hearts Ninabox®

Ланче " Little hearts" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.600 ден.
Ланче Bowl Ninabox®

Ланче " Bowl" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче The Tree of Life Ninabox®

Ланче "The Tree of Life " Ninabox®

2.050 ден. 2.650 ден.
-23%
Ланче Tree of life Ninabox®

Ланче "Tree of life " Ninabox®

2.050 ден. 2.650 ден.
-23%
Ланче 4Leaf Clover Ninabox®

Ланче "4Leaf Clover " Ninabox®

2.450 ден.
Ланче Double heart Ninabox®

Ланче " Double heart" Ninabox®

2.150 ден.