-53%

Обетки "Cute hearts" Ninabox®

990 ден. 2.100 ден.
  -53%

  Чармс приверзок "Summer" Ninabox®

  990 ден. 2.100 ден.
  -49%

  Чармс приверзок "Sun" Ninabox®

  990 ден. 1.950 ден.
  -45%

  Ланче "Star collection " Ninabox®

  990 ден. 1.800 ден.
  -51%

  Ланче "Infinity love" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -51%

  Ланче "Double heart" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -48%

  Ланче "Letter " Ninabox®

  1.250 ден. 2.400 ден.
  -49%

  Ланче "Little angel" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -49%

  Ланче "Clover leaf" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -50%

  Обетки "Flower crystal" Ninabox®

  1.250 ден. 2.500 ден.
  -36%

  Детска Чармс алка "Unicorn" Ninabox®

  1.350 ден. 2.100 ден.
  -36%

  Детска Чармс алка "Rainbow heart" Ninabox®

  1.350 ден. 2.100 ден.
  -31%

  Чармс приверзок "Lucky charm" Ninabox®

  1.450 ден. 2.100 ден.
  -33%

  Обетки "Bow" Ninabox®

  1.450 ден. 2.150 ден.
  -36%

  Чармс приверзок "Happy birthday" Ninabox®

  1.450 ден. 2.250 ден.
  -34%

  Чармс приверзок "Letters" Ninabox®

  1.450 ден. 2.200 ден.
  -37%

  Чармс приверзок "Letters" Ninabox®

  1.450 ден. 2.300 ден.
  -36%

  Чармс приверзок "Navigate tour" Ninabox®

  1.450 ден. 2.250 ден.
  -31%

  Чармс приверзок "Hot chocolate" Ninabox®

  1.450 ден. 2.100 ден.

  Чармс приверзок " Forever" Ninabox®

  1.450 ден.

  Чармс приверзоци "Celebrate" Ninabox®

  1.450 ден.
  -22%

  Чармс приверзоци "Angels" Ninabox®

  1.450 ден. 1.850 ден.
  -29%

  Чармс приверзок "Vintage blue heart" Ninabox®

  1.450 ден. 2.050 ден.
  Обетки Cute hearts Ninabox®

  Обетки "Cute hearts" Ninabox®

  990 ден. 2.100 ден.
  -53%
  Чармс приверзок Summer Ninabox®

  Чармс приверзок "Summer" Ninabox®

  990 ден. 2.100 ден.
  Најубавите спомени се поврзани со летото....носете ги секогаш и секаде со вас
  Нарачај веднаш
  -53%
  Чармс приверзок Sun Ninabox®

  Чармс приверзок "Sun" Ninabox®

  990 ден. 1.950 ден.
  -49%
  Ланче Star collection Ninabox®

  Ланче "Star collection " Ninabox®

  990 ден. 1.800 ден.
  -45%
  Ланче Infinity love Ninabox®

  Ланче "Infinity love" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -51%
  Ланче Double heart Ninabox®

  Ланче "Double heart" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -51%
  Ланче Letter Ninabox®

  Ланче "Letter " Ninabox®

  1.250 ден. 2.400 ден.

  Ланчињата се изработени од медицински челик. Не потемнуваат не рѓосуваат и не оксидираат

  Безбедни и антиалергени 

  Најдоброто за вас и вашите сакани 

  Нарачај веднаш 

  За нарачка до 13часот достава во ист ден на територијата на Скопје 

  Изненадете ги вашите сакани со достава на адреса каде што се во моментов

  -48%
  Ланче Little angel Ninabox®

  Ланче "Little angel" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -49%
  Ланче Clover leaf Ninabox®

  Ланче "Clover leaf" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -49%
  Обетки Flower crystal Ninabox®

  Обетки "Flower crystal" Ninabox®

  1.250 ден. 2.500 ден.
  -50%
  Детска Чармс алка Unicorn Ninabox®

  Детска Чармс алка "Unicorn" Ninabox®

  1.350 ден. 2.100 ден.
  -36%
  Детска Чармс алка Rainbow heart Ninabox®

  Детска Чармс алка "Rainbow heart" Ninabox®

  1.350 ден. 2.100 ден.
  -36%
  Чармс приверзок Lucky charm Ninabox®

  Чармс приверзок "Lucky charm" Ninabox®

  1.450 ден. 2.100 ден.
  -31%
  Обетки Bow Ninabox®

  Обетки "Bow" Ninabox®

  1.450 ден. 2.150 ден.
  -33%
  Чармс приверзок Happy birthday Ninabox®

  Чармс приверзок "Happy birthday" Ninabox®

  1.450 ден. 2.250 ден.
  -36%
  Чармс приверзок Letters Ninabox®

  Чармс приверзок "Letters" Ninabox®

  1.450 ден. 2.200 ден.
  -34%
  Чармс приверзок Letters Ninabox®

  Чармс приверзок "Letters" Ninabox®

  1.450 ден. 2.300 ден.
  -37%
  Чармс приверзок Navigate tour Ninabox®

  Чармс приверзок "Navigate tour" Ninabox®

  1.450 ден. 2.250 ден.
  -36%
  Чармс приверзок Hot chocolate Ninabox®

  Чармс приверзок "Hot chocolate" Ninabox®

  1.450 ден. 2.100 ден.

  Акцијата  December bright SALE  започнува сега 

  Вашите омилени новогодишни приверзочиња по неверојатно ниски цени 

  Нарачај веднаш количините се ограничени 

  * За секоја сметка над 3500ден добивате специјално пакување во новогодишен лампиони

  Уживајте  во најубавиот период од годината и подарете со стил 

  Подари Нина Бох 

  -31%
  Чармс приверзок Forever Ninabox®

  Чармс приверзок " Forever" Ninabox®

  1.450 ден.

  charms family collection

  Чармс приверзоци Celebrate Ninabox®

  Чармс приверзоци "Celebrate" Ninabox®

  1.450 ден.

  Чармс приверзоци  "Celebrate" Ninabox®

  Чармс приверзоци Angels Ninabox®

  Чармс приверзоци "Angels" Ninabox®

  1.450 ден. 1.850 ден.

  Чармс приверзоци  "Angels" Ninabox®

  -22%
  Чармс приверзок Vintage blue heart Ninabox®

  Чармс приверзок "Vintage blue heart" Ninabox®

  1.450 ден. 2.050 ден.

  Колекција која ке го освои вашето срце на прв поглед

  -29%
  0 ден.
  0