-33%

Алка "Infinity " Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-33%

Алка "Infinity 2" Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-41%

Алка "Magnet touch " Ninabox®

1.450 ден. 2.450 ден.
-25%

Ланче "Blue sparkles" Ninabox®

2.950 ден. 3.950 ден.
-23%

Ланче " Blue Butterfly " Ninabox®

2.800 ден. 3.650 ден.
-29%

Ланче " Bowl" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-21%

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-29%
-22%

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-28%

Ланче " Dandelion" Ninabox®

2.800 ден. 3.900 ден.
-27%

Ланче " Double heart" Ninabox®

2.050 ден. 2.800 ден.
-32%

Ланче " Faith" Ninabox®

2.450 ден. 3.600 ден.
-29%

Ланче " Ganesh" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-29%

Ланче " Green crystal leaf" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-27%

Ланче " Green crystal neckles" Ninabox®

2.150 ден. 2.950 ден.
-33%

Ланче " Heart" Ninabox®

1.950 ден. 2.900 ден.
-26%

Ланче " Infinity heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.300 ден.
-39%

Ланче " LOVE" Ninabox®

1.550 ден. 2.550 ден.
Aлка за нога Lovely hearts Ninabox®

Aлка за нога "Lovely hearts" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка Infinity Ninabox®

Алка "Infinity " Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-33%
Алка Infinity 2 Ninabox®

Алка "Infinity 2" Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-33%
Алка Magnet touch Ninabox®

Алка "Magnet touch " Ninabox®

1.450 ден. 2.450 ден.
-41%
Алка за нога Double star Ninabox®

Алка за нога "Double star" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Snake Ninabox®

Алка за нога "Snake" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Stars Ninabox®

Алка за нога "Stars" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Ланче Blue sparkles Ninabox®

Ланче "Blue sparkles" Ninabox®

2.950 ден. 3.950 ден.
-25%
Ланче Blue Butterfly Ninabox®

Ланче " Blue Butterfly " Ninabox®

2.800 ден. 3.650 ден.
-23%
Ланче Bowl Ninabox®

Ланче " Bowl" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-29%
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-21%
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.600 ден.
Ланче Crystal horseshoe for good luck Ninabox®

Ланче " Crystal horseshoe for good luck" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-29%
Ланче Cute heart Ninabox®

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-22%
Ланче Dandelion Ninabox®

Ланче " Dandelion" Ninabox®

2.800 ден. 3.900 ден.
-28%
Ланче Double heart Ninabox®

Ланче " Double heart" Ninabox®

2.050 ден. 2.800 ден.
-27%
Ланче Faith Ninabox®

Ланче " Faith" Ninabox®

2.450 ден. 3.600 ден.
-32%
Ланче Ganesh Ninabox®

Ланче " Ganesh" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-29%
Ланче Green crystal leaf Ninabox®

Ланче " Green crystal leaf" Ninabox®

2.450 ден. 3.450 ден.
-29%
Ланче Green crystal neckles Ninabox®

Ланче " Green crystal neckles" Ninabox®

2.150 ден. 2.950 ден.
-27%
Ланче Heart Ninabox®

Ланче " Heart" Ninabox®

1.950 ден. 2.900 ден.
-33%
Ланче Infinity heart Ninabox®

Ланче " Infinity heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.300 ден.
-26%
Ланче Little hearts Ninabox®

Ланче " Little hearts" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче LOVE Ninabox®

Ланче " LOVE" Ninabox®

1.550 ден. 2.550 ден.
-39%
0 ден.
0