--47%

Ланче "Angel" Ninabox®

3.600 ден. 2.450 ден.
--41%

Ланче "Chain harts" Ninabox®

3.450 ден. 2.450 ден.
-22%

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-25%

Ланче "Heart" Ninabox®

2.100 ден. 2.800 ден.
-21%

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-19%

Ланче "Flower" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%

Ланче "Multicolour" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-31%
-31%
-31%

Ланче "Summer collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.
-31%
-21%
-21%
-21%
-21%

Чармс алка "Little fox " Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
-27%
-26%

Сет "Lovely hear " Ninabox®

3.450 ден. 4.650 ден.
-28%

Сет "Clover " Ninabox®

3.450 ден. 4.800 ден.
Ланче Angel Ninabox®

Ланче "Angel" Ninabox®

3.600 ден. 2.450 ден.
--47%
Ланче Chain harts Ninabox®

Ланче "Chain harts" Ninabox®

3.450 ден. 2.450 ден.
--41%
Ланче Cute heart Ninabox®

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-22%
Ланче Heart Ninabox®

Ланче "Heart" Ninabox®

2.100 ден. 2.800 ден.
-25%
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-21%
Ланче Flower Ninabox®

Ланче "Flower" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%
Ланче Multicolour Ninabox®

Ланче "Multicolour" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%
Ланче Summer Stars collection Ninabox®

Ланче "Summer Stars collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.

Одберете го си.мболот кој овој пат е инспириран од длабочините на океанот како моден детал и инспирација за иднината исполнета со бескрајни радости.

Затоа наш совоет . Ова лето во вашиот избор на накит обавезно додаете модерни летни приверзочиња. Тие ќе ја кренат и наједноставната модна комбинација.

 

Овие совршени летни парчиња истовремено се во тренд, безвременски, едноставни, но и впечатливи

-31%
Ланче Summer Star collection Ninabox®

Ланче "Summer Star collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.

На попуст, за вас наши драги клиенти 

Одберете го си.мболот кој овој пат е инспириран од длабочините на океанот како моден детал и инспирација за иднината исполнета со бескрајни радости.

Затоа наш совоет . Ова лето во вашиот избор на накит обавезно додаете модерни летни приверзочиња. Тие ќе ја кренат и наједноставната модна комбинација.

Овие совршени летни парчиња истовремено се во тренд, безвременски, едноставни, но и впечатливи

-31%
Ланче Summer collection Ninabox®

Ланче "Summer collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.
-31%
Чармс приверзок Summer Ninabox®

Чармс приверзок "Summer" Ninabox®

1.450 ден. 2.100 ден.
Најубавите спомени се поврзани со летото....носете ги секогаш и секаде со вас
Нарачај веднаш
-31%
Алка за нога Snake Ninabox®

Алка за нога "Snake" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Double star Ninabox®

Алка за нога "Double star" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Stars Ninabox®

Алка за нога "Stars" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Aлка за нога Lovely hearts Ninabox®

Aлка за нога "Lovely hearts" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Чармс приверзок Luckydreamcatcher Ninabox®

Чармс приверзок "Luckydreamcatcher" Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
Чармс приверзок Lady flower Ninabox®

Чармс приверзок "Lady flower" Ninabox®

1.650 ден. 2.100 ден.
-21%
Чармс приверзок Playful cat Ninabox®

Чармс приверзок "Playful cat" Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
Чармс алка Little fox Ninabox®

Чармс алка "Little fox " Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
Чармс приверзок Butterfly flower Ninabox®

Чармс приверзок "Butterfly flower " Ninabox®

1.650 ден. 2.100 ден.
-21%
Чармс приверзок Flamingo Ninabox®

Чармс приверзок "Flamingo" Ninabox®

1.650 ден. 2.250 ден.
-27%
Сет Lovely hear Ninabox®

Сет "Lovely hear " Ninabox®

3.450 ден. 4.650 ден.
-26%
Сет Clover Ninabox®

Сет "Clover " Ninabox®

3.450 ден. 4.800 ден.
-28%
Чармс алка Daisy love Ninabox®

Чармс алка "Daisy love " Ninabox®

3.950 ден.