-20%

Чармс алка "Heart shaped" Ninabox®

2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%

  Чармс алка "Stars" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Crystal heart" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Owl" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Crystal Rose " Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Moonstone heart " Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Heartshaped moonstone" Ninabox®

  2.080 ден. 2.600 ден.
  -20%

  Чармс алка "Heart " Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.

  Чармс алка "Crystal heart" Ninabox®

  2.800 ден.
  -20%

  Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

  3.160 ден. 3.950 ден.
  -20%

  Чармс алка "Galaxy" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%

  Чармс алка "Bluе sky " Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%

  Чармс алка "Pink heart" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%

  Чармс алка "Star" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%

  Чармс алка "Family love" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%

  Чармс алка "Rose " Ninabox®

  2.240 ден. 2.800 ден.
  -20%

  Чармс алка "Kitty" Ninabox®

  2.240 ден. 2.800 ден.
  Чармс алка Heart shaped Ninabox®

  Чармс алка "Heart shaped" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%
  Чармс алка Stars Ninabox®

  Чармс алка "Stars" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Crystal heart Ninabox®

  Чармс алка "Crystal heart" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Lock your love Ninabox®

  Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Owl Ninabox®

  Чармс алка "Owl" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Crystal Rose Ninabox®

  Чармс алка "Crystal Rose " Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Moonstone heart Ninabox®

  Чармс алка "Moonstone heart " Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Heartshaped moonstone Ninabox®

  Чармс алка "Heartshaped moonstone" Ninabox®

  2.080 ден. 2.600 ден.
  -20%
  Чармс алка Heart Ninabox®

  Чармс алка "Heart " Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.
  -20%
  Чармс алка Crystal heart Ninabox®

  Чармс алка "Crystal heart" Ninabox®

  2.800 ден.
  Чармс алка Lock your love Ninabox®

  Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

  3.160 ден. 3.950 ден.
  -20%
  Чармс алка Galaxy Ninabox®

  Чармс алка "Galaxy" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%
  Чармс алка Bluе sky Ninabox®

  Чармс алка "Bluе sky " Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%
  Чармс алка Pink heart Ninabox®

  Чармс алка "Pink heart" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%
  Чармс алка Star Ninabox®

  Чармс алка "Star" Ninabox®

  2.000 ден. 2.500 ден.
  -20%
  Чармс алка Family love Ninabox®

  Чармс алка "Family love" Ninabox®

  2.320 ден. 2.900 ден.

  Алка "Family love" Ninabox®

  Алка со полуцврста форма во внатрешноста и  плетка за надворешниот изглед

  Совршена за сите кој сте во недоумица мека алка со плетка или цврста со беспрекорен изглед.

  Изгравирана на самиот затвирач  forever love/ family forever ❤️

  Совршен подарок за сите ваши сакани и драги личности 

  Изработени се од сребро 925 и кристал на swarovski, за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и

  Сертификат за автентичноста на кристалот.

  Производи доаѓаат спакувани во луксузни кутии со лого и кеса што ги прави 

  омилени подароци..

   

  -20%
  Чармс алка Rose Ninabox®

  Чармс алка "Rose " Ninabox®

  2.240 ден. 2.800 ден.
  -20%
  Чармс алка Kitty Ninabox®

  Чармс алка "Kitty" Ninabox®

  2.240 ден. 2.800 ден.
  -20%
  0 ден.
  0