-10%

Чармс алка "Star" Ninabox®

2.250 ден. 2.500 ден.
-10%

Чармс алка "The eye" Ninabox®

2.250 ден. 2.500 ден.
Чармс алка  Star Ninabox®

Чармс алка "Star" Ninabox®

2.250 ден. 2.500 ден.
-10%
Чармс алка  The eye Ninabox®

Чармс алка "The eye" Ninabox®

2.250 ден. 2.500 ден.

Чармс алка  "The eye" Ninabox®

Дизајнирана да освојува на прв поглед. Парче накит кое едноставно мора да го имате 

Алката е изработена од сребро 925 затворачот е изработен со кристал на Swarovski 

Секое парче накит доаѓа спакувано во брендирана кутија сертификат и гаранција што го прави совршен за подарок  

Нарачај веднаш 

-10%