-25%

Сет "Minnie's favorite" Ninabox®

1.950 ден. 2.600 ден.
-25%

Сет "Princes look" Ninabox®

3.150 ден. 4.200 ден.
-22%

Сет "Rainbow collection" Ninabox®

3.450 ден. 4.450 ден.
-23%

Сет "Rainbow collection" Ninabox®

3.350 ден. 4.350 ден.
-35%

Сет "Crystal white " Ninabox®

3.950 ден. 6.100 ден.
-23%

Сет "Lovely Rose" Ninabox®

3.450 ден. 4.500 ден.
-22%

Сет "Tirquoise love" Ninabox®

3.450 ден. 4.400 ден.
-23%

Сет "Love hearts necklace Ninabox®

3.950 ден. 5.100 ден.
-30%

Сет " Green crystal love " Ninabox®

3.450 ден. 4.900 ден.
-11%

Сет "Pink Hearts" Ninabox®

3.950 ден. 4.450 ден.
-51%

Сет "Lucky Clover" Ninabox®

1.990 ден. 4.100 ден.
-12%

Сет "Rainbow " Ninabox®

3.950 ден. 4.500 ден.
-26%

Сет "Lovely hearts " Ninabox®

3.450 ден. 4.650 ден.
-28%

Сет "Clover " Ninabox®

3.450 ден. 4.800 ден.
-22%

Сет "Blooming white " Ninabox®

4.650 ден. 5.950 ден.
-38%

Сет "Heart of Titanic" Ninabox®

3.450 ден. 5.600 ден.
-30%

Сет "Leaf love" Ninabox®

3.450 ден. 4.900 ден.
-23%

Сет "Butterfly look " Ninabox®

3.400 ден. 4.400 ден.
-25%

Сет "Multicolour flower" Ninabox®

3.450 ден. 4.600 ден.
-22%

Сет ""Whale taill" Ninabox®

3.600 ден. 4.600 ден.
-51%

Сет "Red heart " Ninabox®

1.990 ден. 4.100 ден.
-25%

Сет "Princess Diana stile" Ninabox®

3.950 ден. 5.300 ден.
-19%

Сет "Deep blue " Ninabox®

3.950 ден. 4.900 ден.
-19%

Сет "Love hearts " Ninabox®

3.950 ден. 4.900 ден.
Сет Minnies favorite Ninabox®

Сет "Minnie's favorite" Ninabox®

1.950 ден. 2.600 ден.
-25%
Сет Princes look Ninabox®

Сет "Princes look" Ninabox®

3.150 ден. 4.200 ден.
-25%
Сет Rainbow collection Ninabox®

Сет "Rainbow collection" Ninabox®

3.450 ден. 4.450 ден.
-22%
Сет Rainbow collection Ninabox®

Сет "Rainbow collection" Ninabox®

3.350 ден. 4.350 ден.
-23%
Сет Crystal white Ninabox®

Сет "Crystal white " Ninabox®

3.950 ден. 6.100 ден.
-35%
Сет Lovely Rose Ninabox®

Сет "Lovely Rose" Ninabox®

3.450 ден. 4.500 ден.
-23%
Сет Tirquoise love Ninabox®

Сет "Tirquoise love" Ninabox®

3.450 ден. 4.400 ден.
-22%
Сет Love hearts necklace Ninabox®

Сет "Love hearts necklace Ninabox®

3.950 ден. 5.100 ден.
-23%
Сет Green crystal love Ninabox®

Сет " Green crystal love " Ninabox®

3.450 ден. 4.900 ден.
-30%
Сет Pink Hearts Ninabox®

Сет "Pink Hearts" Ninabox®

3.950 ден. 4.450 ден.
-11%
Сет Lucky Clover Ninabox®

Сет "Lucky Clover" Ninabox®

1.990 ден. 4.100 ден.
-51%
Сет Rainbow Ninabox®

Сет "Rainbow " Ninabox®

3.950 ден. 4.500 ден.
Сет "Rainbow" Патентиран дизајн на Нина Бох
Инспирани од колоритноста на Виножитото го создадовме ова прекрасно парче накит само за вас
Сетот е изработен родиум и позлата 18к злато и кристал на Swarovski
За секое парче накит добивате гаранција за квалитет исертификат за автентичноста на кристалот
Посетете не инуверете се во убавината на накитот
Со љубов Нина Бох
 
 
-Necklace Total Chain Length: 40cm +5cm Metal:18k Rose Gold Plated Alloy Type of stone- Austrian Swarovski crystal -Earrings Metal: 18k Rose Gold Plated Alloy Number Of Stone:31 (Individual) Type of stone- Austrian Swarovski crystal
-12%
Сет Lovely hearts Ninabox®

Сет "Lovely hearts " Ninabox®

3.450 ден. 4.650 ден.
-26%
Сет Clover Ninabox®

Сет "Clover " Ninabox®

3.450 ден. 4.800 ден.
-28%
Сет Blooming white Ninabox®

Сет "Blooming white " Ninabox®

4.650 ден. 5.950 ден.
-22%
Сет Heart of Titanic Ninabox®

Сет "Heart of Titanic" Ninabox®

3.450 ден. 5.600 ден.

Сет "Heart of Titanic" Ninabox® 

Срцето на Титаник,

Колекција инспирирана од љубовта и длабочините на Атлантскиот океан             

Парче накит кое никого не остава рамнодушен,совршен подарок за вашите најмили

-38%
Сет Leaf love Ninabox®

Сет "Leaf love" Ninabox®

3.450 ден. 4.900 ден.
-30%
Сет Butterfly look Ninabox®

Сет "Butterfly look " Ninabox®

3.400 ден. 4.400 ден.
-23%
Сет Multicolour flower Ninabox®

Сет "Multicolour flower" Ninabox®

3.450 ден. 4.600 ден.
-25%
Сет Whale taill Ninabox®

Сет ""Whale taill" Ninabox®

3.600 ден. 4.600 ден.
-22%
Сет Red heart Ninabox®

Сет "Red heart " Ninabox®

1.990 ден. 4.100 ден.
-51%
Сет Princess Diana stile Ninabox®

Сет "Princess Diana stile" Ninabox®

3.950 ден. 5.300 ден.

Сет Princes Diana stile изработен е од сребро 925 и кристал на Swarovski

за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и сертификат за автентичноста на кристалот 

Сетот содржи огрлица и обетки 

-25%
Сет Deep blue Ninabox®

Сет "Deep blue " Ninabox®

3.950 ден. 4.900 ден.
-19%
Сет Love hearts Ninabox®

Сет "Love hearts " Ninabox®

3.950 ден. 4.900 ден.
-19%
0 ден.
0