-37%

Обетки "Pink flower" Ninabox®

1.650 ден. 2.600 ден.
  -49%

  Ланче "Clover leaf" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -51%

  Ланче "Double heart" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -51%

  Ланче "Infinity love" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -49%

  Ланче "Little angel" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -48%

  Ланче "Letter " Ninabox®

  1.250 ден. 2.400 ден.
  -32%

  Обетки "Star earrings " Ninabox®

  1.900 ден. 2.800 ден.
  -34%

  Обетки "Purple four leaf clover" Ninabox®

  1.850 ден. 2.800 ден.
  -36%

  Обетки "Colorful bowknot " Ninabox®

  1.800 ден. 2.800 ден.
  -34%

  Обетки "Twisted heart" Ninabox®

  1.850 ден. 2.800 ден.
  -33%

  Обетки "Pink Crystal " Ninabox®

  1.950 ден. 2.900 ден.
  -33%

  Обетки "Cure crystal shape" Ninabox®

  1.950 ден. 2.900 ден.
  -41%

  Обетки "Matchy Matchy" Ninabox®

  1.650 ден. 2.800 ден.
  -38%

  Обетки "Horseshoe love " Ninabox®

  1.650 ден. 2.650 ден.
  -36%

  Обетки "Firefly glow inthe dark" Ninabox®

  1.800 ден. 2.800 ден.
  -31%

  Обетка "Butterfly" Ninabox®

  2.050 ден. 2.950 ден.
  -28%

  Обетка "star and moon " Ninabox®

  2.050 ден. 2.850 ден.
  -22%

  Обетки "I love you" Ninabox®

  2.800 ден. 3.600 ден.
  -36%

  Обетки "Snowflake" Ninabox®

  1.800 ден. 2.800 ден.
  -32%

  Обетки "Elwgant Snowflake" Ninabox®

  1.800 ден. 2.650 ден.
  -31%

  Чармс приверзок "Hot chocolate" Ninabox®

  1.450 ден. 2.100 ден.
  -27%

  Чармс приверзок "Candy cane love" Ninabox®

  1.650 ден. 2.250 ден.
  -31%

  Детска Чармс алка "Barbie" Ninabox®

  1.750 ден. 2.550 ден.
  -32%

  Детска Чармс алка "My choices" Ninabox®

  1.800 ден. 2.650 ден.
  Обетки Pink flower Ninabox®

  Обетки "Pink flower" Ninabox®

  1.650 ден. 2.600 ден.
  -37%
  Ланче Clover leaf Ninabox®

  Ланче "Clover leaf" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -49%
  Ланче Double heart Ninabox®

  Ланче "Double heart" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -51%
  Ланче Infinity love Ninabox®

  Ланче "Infinity love" Ninabox®

  1.200 ден. 2.450 ден.
  -51%
  Ланче Little angel Ninabox®

  Ланче "Little angel" Ninabox®

  1.250 ден. 2.450 ден.
  -49%
  Ланче Letter Ninabox®

  Ланче "Letter " Ninabox®

  1.250 ден. 2.400 ден.

  Ланчињата се изработени од медицински челик. Не потемнуваат не рѓосуваат и не оксидираат

  Безбедни и антиалергени 

  Најдоброто за вас и вашите сакани 

  Нарачај веднаш 

  За нарачка до 13часот достава во ист ден на територијата на Скопје 

  Изненадете ги вашите сакани со достава на адреса каде што се во моментов

  -48%
  Обетки Star earrings Ninabox®

  Обетки "Star earrings " Ninabox®

  1.900 ден. 2.800 ден.
  -32%
  Обетки Purple four leaf clover Ninabox®

  Обетки "Purple four leaf clover" Ninabox®

  1.850 ден. 2.800 ден.
  -34%
  Обетки Colorful bowknot Ninabox®

  Обетки "Colorful bowknot " Ninabox®

  1.800 ден. 2.800 ден.
  -36%
  Обетки Twisted heart Ninabox®

  Обетки "Twisted heart" Ninabox®

  1.850 ден. 2.800 ден.
  -34%
  Обетки Pink Crystal Ninabox®

  Обетки "Pink Crystal " Ninabox®

  1.950 ден. 2.900 ден.
  -33%
  Обетки Cure crystal shape Ninabox®

  Обетки "Cure crystal shape" Ninabox®

  1.950 ден. 2.900 ден.
  -33%
  Обетки Matchy Matchy Ninabox®

  Обетки "Matchy Matchy" Ninabox®

  1.650 ден. 2.800 ден.
  -41%
  Обетки Horseshoe love Ninabox®

  Обетки "Horseshoe love " Ninabox®

  1.650 ден. 2.650 ден.
  -38%
  Обетки Firefly glow inthe dark Ninabox®

  Обетки "Firefly glow inthe dark" Ninabox®

  1.800 ден. 2.800 ден.
  -36%
  Обетка Butterfly Ninabox®

  Обетка "Butterfly" Ninabox®

  2.050 ден. 2.950 ден.
  -31%
  Обетка star and moon Ninabox®

  Обетка "star and moon " Ninabox®

  2.050 ден. 2.850 ден.
  -28%
  Обетки I love you Ninabox®

  Обетки "I love you" Ninabox®

  2.800 ден. 3.600 ден.
  -22%
  Обетки Snowflake Ninabox®

  Обетки "Snowflake" Ninabox®

  1.800 ден. 2.800 ден.
  -36%
  Обетки Elwgant Snowflake Ninabox®

  Обетки "Elwgant Snowflake" Ninabox®

  1.800 ден. 2.650 ден.
  -32%
  Чармс приверзок Hot chocolate Ninabox®

  Чармс приверзок "Hot chocolate" Ninabox®

  1.450 ден. 2.100 ден.

  Акцијата  December bright SALE  започнува сега 

  Вашите омилени новогодишни приверзочиња по неверојатно ниски цени 

  Нарачај веднаш количините се ограничени 

  * За секоја сметка над 3500ден добивате специјално пакување во новогодишен лампиони

  Уживајте  во најубавиот период од годината и подарете со стил 

  Подари Нина Бох 

  -31%
  Чармс приверзок Candy cane love Ninabox®

  Чармс приверзок "Candy cane love" Ninabox®

  1.650 ден. 2.250 ден.
  -27%
  Детска Чармс алка Barbie Ninabox®

  Детска Чармс алка "Barbie" Ninabox®

  1.750 ден. 2.550 ден.
  -31%
  Детска Чармс алка My choices Ninabox®

  Детска Чармс алка "My choices" Ninabox®

  1.800 ден. 2.650 ден.
  -32%
  0 ден.
  0