-31%
-31%
-31%

Ланче "Summer collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.
Ланче Summer Stars collection  Ninabox®

Ланче "Summer Stars collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.

Одберете го си.мболот кој овој пат е инспириран од длабочините на океанот како моден детал и инспирација за иднината исполнета со бескрајни радости.

Затоа наш совоет . Ова лето во вашиот избор на накит обавезно додаете модерни летни приверзочиња. Тие ќе ја кренат и наједноставната модна комбинација.

 

Овие совршени летни парчиња истовремено се во тренд, безвременски, едноставни, но и впечатливи

-31%
Ланче Summer Star collection  Ninabox®

Ланче "Summer Star collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.

На попуст, за вас наши драги клиенти 

Одберете го си.мболот кој овој пат е инспириран од длабочините на океанот како моден детал и инспирација за иднината исполнета со бескрајни радости.

Затоа наш совоет . Ова лето во вашиот избор на накит обавезно додаете модерни летни приверзочиња. Тие ќе ја кренат и наједноставната модна комбинација.

Овие совршени летни парчиња истовремено се во тренд, безвременски, едноставни, но и впечатливи

-31%
Ланче Summer  collection  Ninabox®

Ланче "Summer collection " Ninabox®

1.800 ден. 2.600 ден.
-31%