-29%

Ланче " Rainbow collection" Ninabox®

2.400 ден. 3.400 ден.
  -22%

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.450 ден. 4.450 ден.
  -23%

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.350 ден. 4.350 ден.
  -12%

  Сет "Rainbow " Ninabox®

  3.950 ден. 4.500 ден.
  Ланче Rainbow collection Ninabox®

  Ланче " Rainbow collection" Ninabox®

  2.400 ден. 3.400 ден.
  -29%
  Сет Rainbow collection Ninabox®

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.450 ден. 4.450 ден.
  -22%
  Сет Rainbow collection Ninabox®

  Сет "Rainbow collection" Ninabox®

  3.350 ден. 4.350 ден.
  -23%
  Сет Rainbow Ninabox®

  Сет "Rainbow " Ninabox®

  3.950 ден. 4.500 ден.
  Сет "Rainbow" Патентиран дизајн на Нина Бох
  Инспирани од колоритноста на Виножитото го создадовме ова прекрасно парче накит само за вас
  Сетот е изработен родиум и позлата 18к злато и кристал на Swarovski
  За секое парче накит добивате гаранција за квалитет исертификат за автентичноста на кристалот
  Посетете не инуверете се во убавината на накитот
  Со љубов Нина Бох
   
   
  -Necklace Total Chain Length: 40cm +5cm Metal:18k Rose Gold Plated Alloy Type of stone- Austrian Swarovski crystal -Earrings Metal: 18k Rose Gold Plated Alloy Number Of Stone:31 (Individual) Type of stone- Austrian Swarovski crystal
  -12%
  0 ден.
  0