-41%

Алка "Magnet touch " Ninabox®

1.450 ден. 2.450 ден.

  Aлка за нога "Lovely hearts" Ninabox®

  1.500 ден.

  Алка за нога "Stars" Ninabox®

  1.500 ден.

  Алка за нога "Double star" Ninabox®

  1.500 ден.

  Алка за нога "Snake" Ninabox®

  1.500 ден.
  -33%

  Алка "Infinity " Ninabox®

  1.650 ден. 2.450 ден.
  -33%

  Алка "Infinity 2" Ninabox®

  1.650 ден. 2.450 ден.
  Алка Magnet touch Ninabox®

  Алка "Magnet touch " Ninabox®

  1.450 ден. 2.450 ден.
  -41%
  Aлка за нога Lovely hearts Ninabox®

  Aлка за нога "Lovely hearts" Ninabox®

  1.500 ден.

  Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

  За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

  Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

  Нарачај веднаш 

  Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

  Со љубов Нина Бох

  Алка за нога Stars Ninabox®

  Алка за нога "Stars" Ninabox®

  1.500 ден.

  Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

  За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

  Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

  Нарачај веднаш 

  Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

  Со љубов Нина Бох

  Алка за нога Double star Ninabox®

  Алка за нога "Double star" Ninabox®

  1.500 ден.

  Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

  За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

  Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

  Нарачај веднаш 

  Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

  Со љубов Нина Бох

  Алка за нога Snake Ninabox®

  Алка за нога "Snake" Ninabox®

  1.500 ден.

  Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

  За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

  Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

  Нарачај веднаш 

  Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

  Со љубов Нина Бох

  Алка Infinity Ninabox®

  Алка "Infinity " Ninabox®

  1.650 ден. 2.450 ден.
  -33%
  Алка Infinity 2 Ninabox®

  Алка "Infinity 2" Ninabox®

  1.650 ден. 2.450 ден.
  -33%
  0 ден.
  0