За секоја сметка над 3500ден добивате специјално пакување во Новогодишен лампион

Ланче "Star collection " Ninabox®

   (0 Оценувања)
Достапност :
 1 на залиха

Категорија : Ланче Ninabox®
  Подкатегорија : Дизајнирани ланчиња Ninabox®

Производител : Ninabox®

2.200 ден. 3.450 ден.

Опис

Оценки од корисници

Оценете го продуктот

Карактеристики