Чармс приверзок "Love " Ninabox®

   (0 Оценувања)
Модел на приверзок:
Достапност :
 Има на залиха


Производител : Ninabox®

Чармс приверзок "Love " Ninabox®

Љубовта како водечка сила во универзумот. Нема поубаво чуство кога ја искажувате љубовта, дали тоа е љубовта кон блиските, саканата, мајката или сестра чуството е бесценето . Или едноставно ги носите секаде со вас на вашата чармс алка

Алка на која има толку многу чуства и емоции  

Чармс приверзоците на Нина Бох се изработени од сребро 925 и кристал на Swarovski за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и сертификат за автентичноста на кристалот 

Нарачај веднаш

Со љуболв Нина Бох

 

1.650 ден. 2.150 ден.

Опис

Оценки од корисници

Оценете го продуктот

Карактеристики

0 ден.
0