Чармс приверзок "Coffe cup" Ninabox®

   (0 Оценувања)
Достапност :
 Има на залиха


Производител : Ninabox®

Кафе, секогаш добра идеа 

Дали сакте да го споделите со блиска личност моментот на уживање во кафето,

 или само сакате вие и вашето кафе да уживате во долга вкусна тишина

Изборот е ваш 

Привезокот е изработен од сребро 925 . За секоепарче накит добивате гаранција за квалитет и сертификат 

Со љубов Нина Бох

1.650 ден. 2.100 ден.

Опис

Оценки од корисници

Оценете го продуктот

Карактеристики

0 ден.
0